Четвер, 16.05.2024, 08:18 | Головна | Реєстрація | Вхід |
Статистика
Онлайн всього: 1 Вільних відвідувачів: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статейКаталог статей
У розділі матеріалів: 4 Показано матеріалів: 1-4 |
|
Склад:
- борошно 100 г
- сир 200 г
- цукор 150-200 г
- яйце
1 шт
- сметана 50 г (або кефір)
- маргарин
50-75 г
- цукор ванільний 1 пакет
- розпушувач тіста 1
чайна ложка
- пудинг 1 упаковка
- желє для торта 1 упаковка
- полуниця, скільки хочеться
Опис: |
Склад:
- кокосова стружка 10 столових ложок
- цукор 4 столові ложки
- борошно
близько 2 склянок
- молоко 2 столові ложки
- яйце 2 шт
- масло
вершкове або маргарин 120 г
- для прикраси шоколад або цукрова
пудра
Опис: |
Склад:
бісквіт:
- яйця 6 шт
- цукор 6 столових ложок
- борошно 6
столових ложок
желе:
- сметана (йогурт, вершки, молоко) 500 мл
- цукор за смаком,
близько 1 склянки
- желатин 1,5 — 2 столові ложки
- ванілін
- фрукти,
ягоди на ваш смак
- засипка «сердечка»
Опис: |
|
| |